Heerlijk Buiten

foto

Boomfeest Dobbeplas, 20 jaar Er op uit in 't groen Doen

Ruim 200 wandelaars hebben afgelopen zondag in recreatiegebied Dobbeplas een boom geplant. De wandelaars hebben dit jaar acht keer en soms meer maal deelgenomen aan de wandeldagen Er op uit in 't Groen Doen. Dit wandelevenement bestond tevens 20 jaar. Door de herinrichting van de Dobbeplas was deze locatie in het "Hondenbos" uitermate geschikt.

De heer Van Staalduine (wethouder Pijnacker-Nootdorp, bestuurder recreatieschap Dobbeplas) heette iedereen welkom in restaurant Buytenhout. Tijdens de toespraak van de heer Geense (directeur G.Z-H) werd toepasselijk stilgestaan bij de samenwerking met Wegener Media en St. Sportief Actief en de inzet van relaties en andere betrokkenen. Iedereen werd bedankt voor zijn bijdrage en specifiek Hans Hartmann, de man van het eerste uur. De heer Stadhouders (directeur Wegener Media) reikte tijdens zijn toespraak een van de eerste krantartikelen uit aan Hans Hartmann over de wandelingen.

Dit jaar was voor G.Z-H het laatste jaar van dit wandelevenement met als afsluiting het planten van een boom. En hoe beter afscheid nemen van Hans Hartmann, 'het gezicht' na 20 jaar, dan met een gepast cadeau in de vorm van een wandelschoen. Daarna is gezamenlijk door wandelaars en relaties een boom geplant.

Meer informatie
Bekijk de fotoimpressie
Overzicht van de (meeste) wandelroutes 2013. Let wel op dat routes onderhevig kunnen zijn aan gewijzigde situaties ter plaatse.

Boomfeestdag Dobbeplas

Toelichting

bericht geplaatst 19 november 2013