Heerlijk Buiten

foto

De Grevelingen bruist tijdens de Grevelingenweek

Na herhaaldelijk succes van de Oosterscheldeweek volgt dit jaar, van 13 t/m 20 september, de eerste editie van de Grevelingenweek. De Grevelingenweek betrekt inwoners, recreanten, ondernemers, scholieren en toeristen bij de Grevelingen. Tijdens de week kan iedereen, van jong tot oud, de Grevelingen beleven en ontdekken.

Er is voor ieder wat wils tijdens de Grevelingenweek. Ga bijvoorbeeld mee op vaartocht of natuurexcursie, of volg een workshop strandfotografie. Avontuurlijker ingesteld? Zeil, duik, of waag een sprong van de waterjump! Of ontdek de culinaire Grevelingen: koken op de Slikken van Flakkee of genieten van het Grevelingenmenu bij een van de Gastheren van de Grevelingen. Het volledige programma is vanaf half augustus te vinden op www.grevelingen.nl/grevelingenweek.

De Grevelingenweek is een initiatief van IVN en Zeeuwse Milieufederatie (ZMf) in samenwerking met het Natuur- en Recreatieschap de Grevelingen, en vindt plaats van 13 t/m 20 september 2014. Op 13 september trapt de week af met een officiële opening in Bruinisse. Voorafgaand aan de Grevelingenweek vindt van 6 t/m 13 september de zesde Oosterscheldeweek plaats, met activiteiten in en rondom Nationaal Park de Oosterschelde.

Voor meer informatie en persverzoeken kunt u contact opnemen met Teuni Verploegh, Communicatiemedewerker IVN Zuid-Holland en Zeeland, tel. 06-54347428, t.verploegh@ivn.nl.

Nieuws evenementen fietsen Grevelingen

Meer weten?

Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 24 juli 2014