Heerlijk Buiten

foto

Een kijkje in de keuken van de Blankenburgverbinding

Op woensdag 8 en woensdag 15 oktober 2014 organiseren Rijkswaterstaat en stadsregio Rotterdam de inloopmarkt ‘Kijkje in de keuken” over de Blankenburgverbinding. Tijdens deze inloopmarkt krijgen bezoekers een beeld van de vormgeving en inpassing van de toekomstige weg en de inrichting van de omgeving.

Waar en hoe laat?
De eerste inloopmarkt is op woensdag 8 oktober in de Stadswinkel in Rozenburg (Jan van Goyenstraat 1). Op woensdag 15 oktober vindt de tweede inloopmarkt plaats in De Buitenplaats in Vlaardingen (Zuidbuurt 85). Op beide dagen bent u tussen 15.00 uur en 20.30 uur van harte welkom.

Een stap verder
In de afgelopen maanden was het voor iedereen mogelijk te reageren op ideeŽn over de vormgeving en inpassing van de weg en over de inrichting van de omgeving op www.blankenburgverbinding.nl. Rijkswaterstaat en stadsregio Rotterdam lieten hiervoor beelden zien van de toekomstige weg en omgeving. Inmiddels is er weer een stap verder gezet in het proces. Plannen en ideeŽn zijn verder uitgewerkt, mede op basis van de binnengekomen reacties.

Wat is er te zien?
Hoe ziet de weg langs de Krabbeplas en door het Oeverbos er uit? En welke ideeŽn zijn er over de inrichting van het gebied tussen de weg en de bebouwing van Rozenburg? Tijdens de inloopmarkt krijgen bezoekers een indruk van de ideeŽn voor de vormgeving en inpassing van de nieuwe rijksweg en het Kwaliteitsprogramma (Landschapsplan) van de regionale overheden. Via schetsen, kaarten en tekeningen komen het ontwerp van de weg en het Landschapsplan tot leven.

Meer informatie
Meer informatie over het project Blankenburgverbinding is te vinden op www.blankenburgverbinding.nl. Meer informatie over het Kwaliteitsprogramma en Landschapsplan van de regionale overheden vindt u op www.stadsregio.nl.

MD/blankenburgtunnel/RWS

Toelichting

bericht geplaatst 25 september 2014