Heerlijk Buiten

foto

Feestelijke opening gerenoveerde jachthaven WSV Nautica op 17 mei

Op zaterdag 17 mei a.s. om 15:00 uur, zal de burgemeester van Brielle, mevrouw G.W.M. van Viegen, de geheel gerenoveerde jachthaven van Watersportvereniging Nautica, gelegen aan het Brielse Meer, feestelijk openen.

Gedurende zes weken heeft het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg in nauw overleg met watersportvereniging Nautica en de aannemer Verkuil & Moree gewerkt aan de renovatie van de jachthaven. Op 24 april werd de vernieuwde jachthaven opgeleverd. Het resultaat mag er zijn; met de vernieuwde steigers kunnen de leden van de watersportvereniging weer jaren naar hartelust gebruikmaken van hun thuishaven aan het Brielse Meer.    

Watersportvereniging Nautica huurt sinds het begin van de jaren zestig de verenigingshaven van het recreatieschap. In de jachthaven is plaats voor 104 boten. Het werk is uitgevoerd in vier fases. Om zoveel mogelijk hinder voor de watersporters te voorkomen, heeft de aannemer in nauw overleg met de watersportvereniging, een deel van de jachthaven aangepakt en werden de boten verplaatst naar een andere plaats in de haven. Naast verenigingshaven faciliteert wsv Nautica ook passantenligplaatsen.

VPR Brielse Meer/ Nieuws/ wsv Nautica 2014

Meer weten?

Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 7 mei 2014