Heerlijk Buiten

foto

Groot onderhoud aan parkeerterreinen Brielse meer en Bernisse afgerond

Diverse parkeerterreinen in recreatiegebieden aan het Brielse meer, in de Bernisse en het Oostvoornse meer zijn de afgelopen weken opnieuw ingericht en geasfalteerd of voorzien van nieuwe half verharding in combinatie met bestrating. In totaal zijn 14 parkeerterreinen aangepakt.  

Het Recreatieschap Voorne Putten Rozenburg heeft hiervoor opdracht verleend. G.Z-H,  belast met het beheer en onderhoud van de recreatieterreinen, heeft de werkzaamheden in goede banen geleid. De firma Hazebroek en Tamerus uit Nieuwerkerk aan de IJssel heeft in 7 weken de klus geklaard. Omdat de werkzaamheden gepland waren in het voorseizoen, is nadrukkelijk rekening gehouden met het gebruik door de aanwezige recreanten. Door flexibele inzet van de asfalteerders is de hinder tot een minimum beperkt gebleven.

Het parkeerterrein bij Buishoek in de Bernisse, was door de bezuinigingen gedeeltelijk afgesloten voor gebruik. In goed gezamenlijk overleg met de gemeente Nissewaard is dit terrein weer volledig opgeknapt en in gebruik genomen. Deze maatregel is mede genomen omdat het parkeerterrein ook als overloopterrein kan worden gebruikt bij evenementen. 

De nieuwe bestrating en asfaltering geeft de parkeerterreinen weer een frisse en nette uitstraling, die er toe zal bijdragen dat er schoon en veilig in de recreatiegebieden kan worden gerecreëerd.  

Nieuws > VPR > Parkeren

Meer weten?

Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 16 juli 2015