Heerlijk Buiten

foto

Heuvel B in het Hoge Bergse Bos tijdelijk niet toegankelijk: renovatiewerkzaamheden

De bomenkap is nu klaar. Vanaf 4 maart gaat de Grondbank de nieuwe kleilaag aanbrengen op de heuvel. U leest er alles over in deze nieuwsbrief.

Het recreatieschap en de aannemer van het werk, Grondbank, zullen er alles aan doen de overlast van de werkzaamheden tot een minimum te beperken, maar de aan- en afvoer van grond en bomen en het opnieuw planten van bomen zullen helaas niet ongemerkt uitgevoerd kunnen worden. 

Heuvel B is nu ingericht als werkterein. Alle aan-en afvoer zal plaatsvinden vanaf de noordkant van de heuvel (Ridderzwampad). Periodiek zullen omleidingen worden aangegeven voor wandelaars en fietsers. De parkeerplaats bij Outdoor Valley blijft bereikbaar. Alternatieven voor sportieve reactie in recreatiegebied Rottemeren vindt u bijvoorbeeld in de Eendragtspolder. Of neem eens een kijkje in het Hoekse park. 

Volg het project
Volg het project via de bouwapp die u kunt downloaden op uw smartphone.
Heeft u vragen, opmerkingen of complimenten over de uitvoering van de werkzaamheden? Dat horen wij ook graag. U kunt uw e mailrichten aan: hogebergsebos@grondbank.nl, telefonisch reageren kan ook: 06-20718966.

Lees meer over de achtergrond van het project op deze site: www.heerlijkbuiten.nl/heuvelb

Projecten_RM_HeuvelB_Boomstammen kale heuvel

Meer weten?

Recreatieschap Rottemeren
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 11 februari 2015