Heerlijk Buiten

foto

Informatiebijeenkomst over marktconsultatie Brielse Meer op 22 september

Het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg organiseert een marktconsultatie over de vernieuwing van het recreatieve aanbod aan het Brielse Meer. Ze daagt marktpartijen uit om te komen met ideeën voor moderne toeristisch-recreatieve voorzieningen en activiteiten. Op 22 september vindt een informatiebijeenkomst plaats over de marktconsultatie. Ondernemers zijn van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij Paviljoen De Kogeloven, Brielse Maas 1, Oostvoorne.  

Het Brielse Meer is een rustig recreatiegebied met schoon, helder water. Je vindt er fiets- en wandelpaden, jachthavens, campings en horeca. Het charmante vestingstadje Brielle ademt er historie. Het gebied is zestig jaar geleden aangelegd. Om eigentijds te blijven en te zorgen voor nieuw elan, zet het recreatieschap in op een verrijking van het recreatieaanbod. Er is ruimte voor nieuwe toeristisch-recreatieve concepten. Hiervoor zijn zeven ontwikkellocaties beschikbaar. Van klein tot groot, aan de oever of op een eiland.

Interesse peilen
Voor de vernieuwing van het recreatieaanbod is gekozen voor een open dialoog met de markt. Daarmee wil het recreatieschap peilen welke interesse er bij ondernemers is om moderne toeristisch-recreatieve concepten te realiseren. En nagaan in welke mate deze passen binnen de huidige randvoorwaarden. In vervolg op de marktconsultatie kunnen meerdere ontwikkellocaties aan het Brielse Meer worden uitgegeven. 

Kansen
Het recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg is op zoek naar ervaren professionals die kansen zien om nieuw elan te geven aan het Brielse Meer. Meer weten? Download de informatie over de marktconsultatie van www.heerlijkbuiten.nl/brielsemeer en reserveer de datum van de informatiebijeenkomst alvast in uw agenda: maandag 22 september van 14.00 - 16.00 uur. 

Samenwerking
Het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg werkt bij de marktconsultatie samen met de gemeenten Brielle en Westvoorne, Recron, TOP Voorne-Putten en de Provincie Zuid-Holland. Zij zetten zich samen in om nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken. 

Marktconsultatie Brielse Meer suppen

Meer weten?

Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 3 september 2014