Heerlijk Buiten

foto

Midden-Delfland: Samen Re-creëren!

Recreatieschap Midden-Delfland zoekt ondernemers met dromen, plannen en ideeën!

Midden-Delfland is een mooi gebied om in te recreëren. Er zijn volop mogelijkheden voor iedereen die heerlijk buiten wil zijn, een frisse neus wil halen, sportief bezig wil zijn, of gewoon wenst te genieten van rust en natuur. Wandelen, fietsen, varen, ontspannen en genieten! Kortom een veelzijdig gebied voor mensen die er wonen, ondernemen en recreëren. Een gebied om zuinig op te zijn, nu en in de toekomst.  Recreatieschap Midden-Delfland werkt daar continu aan.

Nieuw ondernemerschap
Om de kwaliteit van de recreatiegebieden in de toekomst te kunnen behouden, beweegt het recreatieschap mee met de economische veranderingen die zich de afgelopen jaren hebben voorgedaan. Dat houdt in, dat kritisch gekeken wordt naar het huidige beheer, maar vooral naar het potentieel en de kansen die benut kunnen worden. Het recreatieschap is een project gestart, waarin wordt gezocht naar nieuw ondernemerschap. Passend bij het gebied én passend bij de wensen en behoeften ten aanzien van  vrijetijdsbesteding in Midden-Delfland.

Waarom meedoen?
Onder het motto “Midden-Delfland: Samen Re-creëren”, is het recreatieschap op zoek naar ondernemers, die een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de recreatieve kwaliteit en mogelijkheden in Midden-Delfland. Ondernemers of mensen met ideeën om te ondernemen. Geïnteresseerden kunnen contact met het recreatieschap opnemen om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Graag komt het recreatieschap in contact met ondernemers, bestaande of nieuwe, of mensen met ideeën om te ondernemen in Midden-Delfland. Via www.heerlijkbuiten.nl/samen-recreeren-in-midden-delfland kunnen nieuwe ideeen direct kenbaar worden gemaakt.

MD projecten samen recreeren

Meer weten?

Recreatieschap Midden-Delfland
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 5 juni 2014