Heerlijk Buiten

foto

Naamswijziging Natuur- en recreatieschappen Krimpenerwaard en Reeuwijkse Plassen e.o.

Nieuwe naam: Groenalliantie Midden-Holland e.o.

Sinds 1 januari 2015 zijn Natuur- en recreatieschap Krimpenerwaard en Natuur-en recreatieschap Reeuwijkse Plassen e.o. samengevoegd in Groenalliantie Midden-Holland e.o.

Groenalliantie zorgt dat een brede groep mensen toegang heeft tot aantrekkelijke openbare voorzieningen voor verschillende vormen van recreatie. Groenalliantie Midden-Holland beheert recreatiegebieden en ontwikkelt nieuwe wandel-, fiets- en vaarnetwerken in de Krimpenerwaard en in de omgeving van de Reeuwijkse Plassen. Wil je weten welke gebieden Groenalliantie beheert, bekijk hier de algemene folder. 

De organisatie

Groenalliantie is op 1 mei 2014 gevormd door de fusie van de Natuur- en Recreatieschappen Krimpenerwaard en Reeuwijkse Plassen e.o.  In Groenalliantie Midden-Holland werken de provincie Zuid-Holland en de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn (kern Boskoop), Gouda, Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel samen. De basis is gevormd door een gemeenschappelijke regeling. De bestuurlijke organisatie wordt ondersteund door Groenservice Zuid-Holland (G.Z-H) in Schiedam. G.Z-H zorgt er voor dat bezoekers in een schoon, heel en veilig gebied kunnen recreëren en houdt toezicht en controle op de naleving van geldende wet- en regelgeving.

Vergadering bijwonen?

Het Dagelijks Bestuur en het Algemeen Bestuur vergaderen meerdere keren per jaar. Ben je geïnteresseerd in één van de bestuurlijke onderwerpen? Bekijk eens de vergaderstukken op heerlijkbuiten.nl/groenalliantie of bezoek één van de openbare vergaderingen.

Je bent van harte welkom.

KW/kanovaren/verhuurders/deloet // kanovarenkw2.jpg (400 K)

 

GAlogogroenalliantie

Meer weten?

Groenalliantie Midden-Holland
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 8 januari 2015