Heerlijk Buiten

foto

Prijsvraag Meimaand Fietsmaand

Doe mee met onze Meimaand Fietsmaand prijsvraag! Heerlijk Buiten besteedt de hele maand speciale aandacht aan fietsen in Zuid-Holland en combineert dit met een prijsvraag. Wil je kans maken op een van de prijzen? Houd dan facebook.com/heerlijkbuiten goed in de gaten. 1, 8, 15, en 22 mei posten wij een bericht over een thema in onze recreatiegebieden. Maak rondom dit thema een foto van jezelf en deel de fietsie op de facebookpagina. Je mag jouw fietsie ook mailen naar heerlijkbuiten@pzh.nl Geef in je mailbericht aan dat je toestemming geeft de foto op facebook te delen.

Weekthema fietscafé

In Zuid-Holland tref je in onze recreatiegebieden overal fietscafé's aan. Heel handig om onderweg even rustig bij te komen, wat te drinken en wat van het uitzicht te genieten, want de fietscafé's liggen vaak op mooie plekken. Ook handig van een fietscafeé is dat je er eventueel je band kunt plakken of je elektrische fiets kunt opladen. Maak een selfie bij een fietscafé en deel je foto op onze Facebookpagina. 

Meimaand Fietsmaand
Mei is traditioneel een echte fietsmaand. Het mooie en warmere weer lokt veel mensen naar buiten. Een rondje fietsen ligt dan voor de hand. Of je nu een klein rondje maakt vlak bij huis, aan de hand van fietsknooppunten een gebied ontdekt of een meerdaagse tocht maakt, in Zuid-Holland kun je prachtig fietsen over mooi aangelegde fietspaden en even chillen in een van de vele fietscafé’s. Houd je van het capriolen op de fiets? In onze recreatiegebieden zijn maar liefst vijf mountbike parcours aangelegd voor het ruigere fietswerk.

Bekend maken prijswinnaars
De winnaars worden begin juni bekend gemaakt op onze facebookpagina en op onze Meimaand Fietsmaand actiepagina op heerlijkbuiten.nl

Voorwaarden
Kijk voor de voorwaarden op de actiepagina.

prijsvraag HB Getty

Meer weten?

Staatsbosbeheer
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 1 mei 2014