Heerlijk Buiten

foto

Recreatieschap Rottemeren organiseert informatieavond Heuvel B

Het recreatieschap Rottemeren organiseert een informatieavond op 20 januari aanstaande over de renovatie van Heuvel B in het Hoge Bergse bos. De informatieavond is van 19:00 tot 21: 000 uur in Stadsboerderij Het Lansingerland.

Tijdens de informatieavond zal G.Z-H een toelichting gegeven op het project. De ontwerper presenteert het bosontwerp, toekomstbeeld van Heuvel B. De aannemer geeft een toelichting op de planning en de uitvoering. Na de presentaties is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

G.Z-H voert namens het recreatieschap Rottemeren de directie over de renovatie van Heuvel B. Grondbank Nederland is de aannemer die het werk gaat uitvoeren. Op 9 februari zal Grondbank Nederland starten met de renovatie van Heuvel B in het Hoge Bergse Bos.

Consequenties renovatiewerkzaamheden
De renovatie heeft als gevolg dat Heuvel B een half jaar niet gebruikt kan worden voor recreatiedoeleinden. Het recreatieschap en de aannemer zullen er alles aan doen om de overlast te beperken, maar de aan- en afvoer van grond en bomen en het opnieuw planten van bomen zullen helaas niet ongemerkt uitgevoerd kunnen worden. Heuvel B zal worden ingericht als werkterrein. Alle aan- en afvoer zal plaatsvinden vanaf de noordkant van de heuvel (Ridderzwampad). Periodiek zullen omleidingen worden aangegeven voor wandelaars en fietsers. De parkeerplaats bij Outdoor Valley blijft bereikbaar.

Meer weten? 
zie de projectpagina www.heerlijkbuiten.nl/heuvelb 
Download  de advertentie

 

Nieuws > RM > Mountainbiken > HBBos

Meer weten?

Recreatieschap Rottemeren
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 14 januari 2015