Heerlijk Buiten

foto

Renovatie fietsbruggen Goudse en Reeuwijkse Hout

Groenalliantie Midden-Holland laat de komende weken vier fietsbruggen in het Goudse en Reeuwijkse Hout opknappen. De fietsbruggen zijn toe aan groot onderhoud. De werkzaamheden aan de bruggen duren tot begin mei 2018 en kunnen voor enige overlast zorgen. Fietsers moeten tijdelijk omfietsen. Onze excuses voor de overlast.

In de Goudse Hout gaat het om de fietsbrug bij de kruising Goudse Houtsingel en Goudvlinderstraat en de fietsbrug nabij de Heemtuin. In de Reeuwijkse Hout krijgen de bruggen achter het streekmuseum  aan de Oudeweg en aan het fietspad Abessinië een opknapbeurt. De verwachting is dat fietsers alle bruggen vanaf de eerste week in mei weer kunnen gebruiken. 

De renovatie van de bruggen wordt gefinancierd door Groenalliantie Midden-Holland. Dit is een samenwerking tussen de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard en Waddinxveen en de provincie Zuid-Holland. Ze behartigen de belangen van natuur, landschap en openluchtrecreatie in de recreatiegebieden Krimpenerwaard en Reeuwijkse Plassen, zodat iedereen hiervan optimaal gebruik kan maken. Hier leest u meer over de projecten uit de Kwaliteitsimpuls van Groenalliantie.

GA Reeuwijkse Hout Brug bij fietspad Abessinië

Meer weten?

Groenalliantie Midden-Holland
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 19 maart 2018