Heerlijk Buiten

foto

Skateroutenetwerk Midden-Delfland begroet eerste fanatieke skaters

Tijdens de Friday Skate op 29 mei openden Donald Broekhuizen, programmacoördinator IODS bij de provincie Zuid-Holland en bestuurder Ruud van Harten van het recreatieschap Midden-Delfland het nieuwe skateroutenetwerk Midden-Delfland. De toertocht die op het programma stond, vindt op een later moment plaats wanneer de weersomstandigheden beter zijn. Enkele fanatieke skaters bonden toch de skates onder om van het skateroutenetwerk te genieten. 

Hetskateroutenetwerk biedt maar liefst 90 kilometer skateplezier van knooppunt naar knooppunt via genummerde borden. Op diverse plaatsen staan panelen met een kaart van het skateroute­netwerk. Speciaal voor de skaters en skeeleraars zijn asfaltpaden opgeknapt en aansluitingen bij bruggen verbeterd, zodat de wieltjes soepel over het asfalt rollen.  

Donald Broekhuizen: "We vinden het belangrijk dat de mensen uit de stad ook op de skates het open, mooie landschap van Midden-Delfland kunnen ervaren." Ook Ruud van Harten is blij met het nieuwe skateroutenetwerk: "Het is een prachtige aanwist voor iedereen die actief wil recreëren in het recreatiegebied." De teruggekeerde skaters waren enthousiast: "De route was makkelijk te volgen en de bordjes waren lekker duidelijk. In één woord: geweldig!" 

Kijk hier voor meer informatie over het skateroutenetwerk Midden-Delfland. En hier om het filmpje over de opening te bekijken. 

nieuws > MD > skateroutenetwerk MD geopend 3 // dsc_3669.jpg (157 K) nieuws > MD > skateroutenetwerk MD geopend 5 // dsc_3682.jpg (224 K) 

nieuws > MD > skateroutenetwerk MD geopend 6 // dsc_3654.jpg (220 K) nieuws > MD > skateroutenetwerk MD geopend 7 // dsc_3651.jpg (218 K)

skateroutenetwerk MD geopend

Meer weten?

Recreatieschap Midden-Delfland
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 29 mei 2015