Heerlijk Buiten

foto

Win een VIP arrangement voor de Tweede etappe van de Tour de France

Doe mee met de Tour de France actie op www.facebook.com/heerlijkbuiten tussen 17 en 21 juni en win een VIP arrangement. De tweede etappe van de Tour de France flitst zondag 5 juli door Zuid-Holland en Zeeland en over de Brouwersdam. Natuur- en Recreatieschap Zuidwestelijke Delta stelt kaartjes beschikbaar.

Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta geeft drie winnaars van de Tour de France facebookactie de gelegenheid om met een introducé de tweede etappe van de Tourde France mee te maken. De winaars van de actie krijgen een VIP arrangement in de skybox van het Inspiratiecentrum Grevelingen. Bekijk vanaf grote hoogte én met het beste uitzicht de tweede etappe van de Tour de France op de Brouwersdam op zondag 5 juli aanstaande.

Facebookactie
Met het beste uitzicht van de Tourde France genieten in de skybox van het Inspiratiecentrum Grevelingen? Ga naar www.facebook.com/heerlijkbuiten Vanaf woensdag 17 juni staat hier iedere dag een vraag over het fenomeen Tour de France. Stuur het antwoord naar heerlijkbuiten@pzh.nl vóór 26 juni aanstaande o.v.v. Tour de France VIP arrangement, naam, adres, telefoonnummer en e mailadres.

Wedstrijdvoorwaarden
De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De namen van de winaars maakt het recreatieschap op 30 juni bekend op www.facebook.com/heerlijkbuiten en op de website www.heerlijkbuiten.nl  De correcte antwoorden worden op facebook.com/heerlijkbuiten bekend gemaakt na afloop van de instuurdatum. Medewerkers van Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta en van G.Z-H zijn uitgesloten van deze actie. Over de uitslag van de facebookactie kan niet worden gecorrespondeerd. Download de wedstrijdvoorwaarden van deze actie.

Meer weten?

Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 12 juni 2015