Heerlijk Buiten

foto

Zomer Prijsvraag 2014 Brielse Meer wil méér...

Op en rond het Brielse Meer heeft het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg in samenwerking met Rijkswaterstaat* vijf nieuwe recreatieprojecten uitgevoerd: een hondenstrand, een waterspeelplaats, beachvolleybalvelden, de uitbreiding van een dagkampeerterrein, de aanleg van recreatieve rustpunten en enkele kleine speelelementen. Maar het Brielse Meer wil méér!

Het recreatieschap nodigt gebruikers van het Brielse Meer daarom uit ideeën in te sturen om het Brielse Meer nóg leuker te maken. Het origineelste plan wordt uitgevoerd. Recreanten die aan de prijsvraag willen meedoen, worden uitgenodigd om idee en adresgegevens voor 1 september 2014 in te zenden via het emailadres heerlijkbuiten@pzh.nl

Een jury, bestaande uit bestuursleden van het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg, maakt een keuze uit de inzendingen. Voor het winnende idee is éénmalig een budget van € 30.000,- euro beschikbaar en € 50.000,- voor tien jaar onderhoud. Iedereen die een plan indient krijgt een leuke herinnering voor het ingeleverde idee.

* Door de aanleg van de Maasvlakte II wordt de A15 verbreed. Rijkswaterstaat heeft het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg gevraagd om een voorstel te doen voor 'wettelijke verplichte compensatiegelden'. Deze gelden zijn dus grotendeels besteed aan de vijf nieuwe recreatieprojecten. Voor het bedrag dat over is, wordt deze ideeënprijsvraag uitgeschreven.

VPR Brielse Meer/ Nieuws/ wsv Nautica 2014

Meer weten?

Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 21 juli 2014